Најновото засилување на Еурофарм Пелистер, Богдан Радивојевиќ, попладнево прист…


‼️🟢⚪️💪 Најновото засилување на Еурофарм Пелистер, Богдан Радивојевиќ, попладнево пристигна во Битола и се запозна со своите нови клупски другари, стручниот и медицинскиот тим и управата на клубот. Радивојевиќ го следеше денешниот тренинг на својот нов тим, ја доби клупската опрема и утре со екипата ќе патува на „Турнирот на пријателството“ во Сакарија.
Source

Share