НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИ Утре 11ч. на бутки – ГОСТУВАЊЕ ВО ОХРИД! Испочитувај го коде…


НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИ🟢⚪ Утре 11ч. на бутки – ГОСТУВАЊЕ ВО ОХРИД!
Испочитувај го кодексот – ДОЈДИ СО ШАЛ!
Одиме по голема победа☘
СИТЕ!
Source

Share