Нашиот стопер – ИМРАН ФЕТАИ, повторно ќе биде дел од националниот состав на Маке…

📣Нашиот стопер – ИМРАН ФЕТАИ, повторно ќе биде дел од националниот состав на Македонската У21 репрезентација која на 17.10.2023 ќе одигра квалификациски натпревар против селекцијата на Молдавија❗❗❗
Source

Share