Натпреварот е збогатен со мала гостинска ‘навивачка група’ која допатува од Пол…

👏 Натпреварот е збогатен со мала гостинска ‘навивачка група’ која допатува од Полска, како што велат да ја почуствуваат најдобрата ракометна атмосфера во Европа.
Source

Share