,,НЕ Е ВИРОЗА ПОЛНЕЊЕТО ГАЌИ ОД НАС, ЧЕСТА ДИЈАГНОЗА !” ПОЛУВРЕМЕ, РК Еурофарм…

☘️ ,,НЕ Е ВИРОЗА ПОЛНЕЊЕТО ГАЌИ ОД НАС, ЧЕСТА ДИЈАГНОЗА !” 🔥 ПОЛУВРЕМЕ, РК Еурофарм ПЕЛИСТЕР – Рк В. 1961 18-11 💪 ГАЗЕЊЕЕЕЕ !!!
Source

Share