Нигеријскиот голгетер и репрезентативец кој игра на десна бековска позиција Обин…

Нигеријскиот голгетер и репрезентативец кој игра на десна бековска позиција Обина Ани е нов член на ГРК ТИКВЕШ 2014!

@EHFCup
@MKSuperliga


Source

Share