Никола Наумоски го напушти Пелистер и премина во редовите на ГФК Охрид ! ● Еде…


🚨 Никола Наумоски го напушти Пелистер и премина во редовите на ГФК Охрид !

● Еден од нашите најдобри играчи минатата сезона, сосема неочекувано го напушти Пелистер, откако по првите три кола не одигра практички ни една минута и се тоа од засега непознати причини како за самиот играч, така и за публиката.

⚠️ По Бошковски, Исмаили, Андоновски, Фејзуловски, Мустафов, Китановски, Драгарски, Милевски, Наумоски е уште еден битолски, домашен производ на кој оваа управа им ги покажа излезните врати.

💪 Никола ти благодариме и со среќа понатаму во кариерата, еден ден те чекаме пак дома ! ☘️
Source

Share