Од 17:00 часот пред спортската сала Јасмин, DJ Hans ќе ја подигне атмосферата на…

Од 17:00 часот пред спортската сала Јасмин, DJ Hans ќе ја подигне атмосферата на ХЕПЕНИНГ пред почеток на натпреварот од EHF European Cup против Австриски Krems кој ќе започне во 19:00 чааот.
Source

Share