ОФИЦИЈАЛНО: Бранко Ангелевски ќе биди вонредно решение на клупата на Еурофарм П…


☘️ ОФИЦИЈАЛНО: Бранко Ангелевски ќе биди вонредно решение на клупата на Еурофарм Пелистер !

⚠️ Звонко Шундовски и Александар Јовиќ повеќе не се дел од стручниот штаб на Еурофарм Пелистер. Шундовски си дал оставка од морални причини, додека пак Јовиќ беше разрешен од управата на клубот.

🏆 Уште еднаш, упатуваме благодарност до дуото Шундовски и Јовиќ за освоената титула во сезоната 2022/23 г. Воедно благодарност и до Шундовски за поднесување на оставката во ваков случај претставува морален чин, нешто што Александар Јовиќ не го направи и клубот мораше да го разреши и обештети.

💪 На Бранко му посакуваме среќа со надеж дека клубот ќе најде трајно решение, вистинско име и презиме и човек што пред се ќе има визија и ќе гледа неколку чекори напред, нешто што ‘нашите’ неможат да го испорачаат.
Source

Share