ОФИЦИЈАЛНО: Новиот дрес на Фк Пелистер за сезоната 2023/24 г. !

🔥☘️ ОФИЦИЈАЛНО: Новиот дрес на Фк Пелистер за сезоната 2023/24 г. !
Source

Share