Овај викенд ќе се одиграат и натпреварите од младинската Супер Лига, во која шк…

☘️ Овај викенд ќе се одиграат и натпреварите од младинската Супер Лига, во која школата на Пелистер ќе ги одмери сите со своите врсници од Беласица. 💪Среќно дечки !Source

Share