Овај викенд, боксерите на ,,Пелистерски Јунак”, ќе имаат учество на државното е…


🥊🇲🇰 Овај викенд, боксерите на ,,Пелистерски Јунак”, ќе имаат учество на државното екипно првенство на Македонија.

Учество по категории:

■ Сениори
● Ален Рустемовски – 63 кг.

■ Млади
● Ружди Рустемовски – 63 кг.
● Адријан Рустемовски – 60 кг.

■ Јуниори
● Синиша Талевски – 60 кг.
● Христијан Арсовски – 67 кг.
● Филип Митровски – 50 кг.

■ Деца:
● Илија Ѓоргиев – 42 кг.
● Арабел Рустемовски – 42 кг.
● Алишан Рустемовски – 35 кг.

💪 Среќно дечки !
Source

Share