Овај викенд започнуваат и натпреварите во младинската Супер Лига, а во првото к…

☘️ Овај викенд започнуваат и натпреварите во младинската Супер Лига, а во првото коло за противник е школата на Победа. 💪 Среќно дечки и заедно до нови победи и успеси.Source

Share