Ова е наш клуб, ова е наша сала, ова е наше време. Ајде Лозари, ајде да му дадем…


Ова е наш клуб, ова е наша сала, ова е наше време. Ајде Лозари, ајде да му дадеме поддршка на РК Тиквеш каква што заслужува во својот прв европски дуел по 12 години, да го исполниме истокот на Јасмин како никогаш до сега, и да направиме спектакл кој засекогаш ќе се памети. Ова е последен повик, ова е твојата шанса да и се приклучиш на црвено-белата градска армија. Те чекаме во 16 и 30 на плоштад, а со себе понеси само црна маица и навивачки шал.




Source

Share