ОВИЕ МОМЧИЊА СЕ ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА ! Кадетите на МАКЕДОНИЈА се 9ти во свет…

🇲🇰 ОВИЕ МОМЧИЊА СЕ ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА ! 🔥 Кадетите на МАКЕДОНИЈА се 9ти во светот ! 💎 Честитки за одличните игри на Ненад Белистојаноски и Самоил Ристевски.
Source

Share