Овој град знае како да победува, знае како да се радува. Честитки за двете поб…

Овој град знае како да победува, знае како да се радува.

Честитки за двете победи, ГРК и ГФК ТИКВЕШ.

Честитки и до нашата 1ва сила, ЛОЗАРИ ИСТОК!

За спортско Кавадарци !
Source

Share