ПЕКОЛНО ДЕРБИ ВО НАЈАВА Сите патишта водат во Струмица, утре 14ч. собир на бут…


ПЕКОЛНО ДЕРБИ ВО НАЈАВА⁉️🔥👊🏻☘
Сите патишта водат во Струмица, утре 14ч. собир на бутки!
ЧКЕМБАРИ СЕ СПРЕМНИ ЗА УШТЕ ЕДНО ДОМИНАНТНО ИЗДАНИЕ☘❗🏆
Source

Share