Пелистер ја стартува новата сезона во АБА2 Лигата

Пелистер против Шенчур од Словенија стартува во АБА2

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Пелистер ја стартува новата сезона во АБА2 ЛигатаSource

Share