Пелистер ќе се подготвува на Златибор, тестови со Чачак, Сутјеска, Рилски, Балкан…

Со целосно нов проект и десетина нови кошаркари, Пелистер ги започна подготовките за новата сезона.

Пелистер ќе се подготвува на Златибор, тестови со Чачак, Сутјеска, Рилски, Балкан…



Source

Share