ПЕЛИСТЕР 0:0 Скопје (08.10.2023) Патот до целта е долг, НО МОРА да се изоди чек…

ПЕЛИСТЕР 0:0 Скопје
(08.10.2023) Патот до целта е долг, НО МОРА да се изоди чекор по чекор и да не се скршнува од него! Продолжуваме со силно темпо☘💪🏻
НАПРЕД ПЕЛИСТЕР – ТИ СИ ЖИВОТ НАШ!
Source

Share