Пелистер активен на пазарот, во Битола доаѓа Босански интернационалец

Стефан Мијовиќ ќе го засили Пелистер

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Пелистер активен на пазарот, во Битола доаѓа Босански интернационалецSource

Share