Пелистер со победа се враќа од Неготино – ФК Пелистер Битола

Трета победа во низа за нашите #ЗеленоБели ☘ Повеќе инфо ⤵️

Пелистер со победа се враќа од Неготино – ФК Пелистер БитолаSource

Share