Пелистерци рутински го победија Караорман – ФК Пелистер Битола

Пелистер сигурен против екипата на Караорман! ☘ Повеќе инфо ⤵️

Пелистерци рутински го победија Караорман – ФК Пелистер БитолаSource

Share