Пелистерци во карантин, спремни за дербито со Кожуф. Изјави од капитенот и искусниот повратник Танушев. – ФК Пелистер Битола

Пелистерци во карантин, спремни за дербито со Кожуф. Изјави од капитенот и искусниот повратник Танушев. Повеќе инфо ⤵️

Пелистерци во карантин, спремни за дербито со Кожуф. Изјави од капитенот и искусниот повратник Танушев. – ФК Пелистер БитолаSource

Share