По борбеното европското издание во Кремс, се враќаме во спортската сала Јасмин к…


По борбеното европското издание во Кремс, се враќаме во спортската сала Јасмин каде во деветото коло од најсилната ракометна лига ја пречекуваме екипата на РК Аеродром од Скопје. За љубовта и борбата која ја даваат нашите ракометари во секоја минута од секој натпревар, заслужуваат силна поддршка. Собирот за утрешниот натпревар е во 17:30 часот пред источниот влез на спортската сала “Јасмин”. Дојди и ти, заеднички да прославиме уште една нова победа.

Тиквеш заиграј, победа нова дај!
Source

Share