По изгубената битка во Струмица, утре повторно се враќаме на нашата матична триб…


По изгубената битка во Струмица, утре повторно се враќаме на нашата матична трибина во Кавадарци за да им дадеме морална поддршка на нашите фудбалери по несреќниот пораз. Дуелот со ФК Воска е одлична можност да им се вратиме на победничките прослави, но и да опстаниме со клубовите кои се на врвот на табелата. Собирот започнува во 14:30 часот во “Паркот на Револуцијата” а натпреварот започнува во 16:00 часот. Во Кавадарци само победа е опција!

Дојди на исток, биди дел од Лозари!
Source

Share