ПОБЕДА РАМНА НА ПОРАЗ ! РК Еурофарм ПЕЛИСТЕР – Рк В. 1961 29-25 (18-11) ● Јовиќ…

⚠️ ПОБЕДА РАМНА НА ПОРАЗ ! РК Еурофарм ПЕЛИСТЕР – Рк В. 1961 29-25 (18-11) ● Јовиќ и Шундовски ви благодариме за титулата минатата сезона, СЕГА ОСТАВКА И НОВ СТРУЧЕН ШТАБ ! ☘️ БРАВО ЗА ЧКЕМБАРИ, БРАВО ЗА БИТОЛА – НАЈРАКОМЕТЕН ГРАД !
Source

Share