Победа во купот ФК ПЕЛИСТЕР – ГФК ТИКВЕШ 0:1. 89′ Мојсов Даниел #НапредТиквеш

Победа во купот❗️ ФК ПЕЛИСТЕР – ГФК ТИКВЕШ 0:1. ⚽️89′ Мојсов Даниел #НапредТиквеш
🔴⚪️🔴
Source

Share