Подготовките се на самиот крај. Спектаклот кој сите го чекавме е се поблиску У…

Подготовките се на самиот крај.
Спектаклот кој сите го чекавме е се поблиску⏳
УТРЕ СОБИР ОФИЦЕРСКИ 17Ч. – СИТЕ СО ШАЛ☘
Source

Share