Поради големиот интерес за влезници за денешниот натпревар, новата билетарата ќе…

📣Поради големиот интерес за влезници за денешниот натпревар, новата билетарата ќе работи од 15:30 часот ‼️
🔴⚪️🔴⚪️НАПРЕД ТИКВЕШ🔴⚪️🔴⚪️
Source

Share