Поранешен играч од Северна Каролина во НЦАА лигата сезонава ќе игра за Пелистер

Кристијан Килинг е четврт играч од NCAA лигата што ќе го носи дресот на Пелистер.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Поранешен играч од Северна Каролина во НЦАА лигата сезонава ќе игра за ПелистерSource

Share