Пораз во 3то коло од екипата на Шкендија со резлутат 1-2. Стрелец за нашата екип…

Пораз во 3то коло од екипата на Шкендија со резлутат 1-2. Стрелец за нашата екипа беше Даниел Мојсов (5). #НапредТиквеш
🔴⚪️🔴
Source

Share