Поразот од Кожуф е веќе зад нас, уште многу борба не чека за крајната цел! САБ…

Поразот од Кожуф е веќе зад нас, уште многу борба не чека за крајната цел!

САБОТА 15ч. ПЕЛИСТЕР – Караорман

ЧКЕМБАРИ СЕ СО ТЕБЕ!

Наскоро 38 години Чкембари…
Source

Share