Пред нас е една од најбогатите спортска сезона во историјата на Битола, а ние ќ…


🔥 Пред нас е една од најбогатите спортска сезона во историјата на Битола, а ние ќе се обидеме да го исполниме сите зацртани цели, односно поддржиме се она што го носи името ПЕЛИСТЕР и заедно со вас да бидеме сведоци на многу успеси се надеваме на што помалку порази.

🏟 Исто така, посебен акцент ќе ставиме на спортските објекти и нивната структура, односно реновирање на старата трибина на стадионот, поставување рефлектори, изградба на нови терени за тренинг, како и реализирање на ветеното НОВА САЛА ВО БИТОЛА !

❌️ На она што досега најмногу бевме посветени ФК ПЕЛИСТЕР (сениори), за следната сезона ќе ни биде во втор план, односно ќе посветиме многу малце внимание. Тоа не значи дека ќе оставиме НЕКОЈ да прави што сака, напротив будно ќе ги следиме сите случувања.

✅️ Посебен акцент ќе ставиме на скоро сите младински категории во сите спортови и афирмација на иднината на нашите клубови и Битола како град, како и повеќе внимание на женските клубови и боксерскиот клуб Пелистерски Јунак и неговите членови.

🎉 Секако, тука следуваат и многу наградни игри и изненадувања за сите оние што не следат.

🟢 САМО ПЕЛИСТЕР, САМО БИТОЛА ! ⚪️
Source

Share