ПРОМЕНИТЕ КОИ ГИ ОЧЕКУВАВМЕ СЕ СЛУЧИЈА. ПРОДОЛЖУВАМЕ СО НОВИ НАДЕЖИ Му посакува…


ПРОМЕНИТЕ КОИ ГИ ОЧЕКУВАВМЕ СЕ СЛУЧИЈА.
ПРОДОЛЖУВАМЕ СО НОВИ НАДЕЖИ☘

Му посакуваме среќа и му благодариме на Ацо Јович и Ѕвонко Шундовски за титулата и досегашната работа.

Нашата жар и пасија кон клубот не згаснува без разлика на се!
Утре одиме повторно многубројни и гласни да го бодриме нашиот клуб.

СИТЕ НА РАКОМЕТ – СОБИР ОФИЦЕРСКИ 19:30ч. (на собирот ќе можите да купите карти со кои ќе се влегва на посебен влез за навивачката група по цена од 250 ден.)
ПЕЛИСТЕР ја продолжува битката во Лига на Шампиони против полскиот шампион Киелце.
За крај на неделата не очекува супер фудбалско гостување во Охрид
Наскоро повеќе инфо…
Source

Share