Ракометарите на Еурофарм Пелистер се автори на еден од најдобрите пет гола на к…


🟢⚪️ Ракометарите на Еурофарм Пелистер се автори на еден од најдобрите пет гола на колото во петтото коло на Лигата на шампионите. Мајсторијата во режија на Тајник и Цехте се најде на четвртата позиција.
Source

Share