Ракометарите на Еурофарм Пелистер за првпат настапија во новата гарнитура дресов…

Ракометарите на Еурофарм Пелистер за првпат настапија во новата гарнитура дресови на ТВ-турнирот на шампионите во Добој. Покрај вообичаените зелено-бели дресови, нашата екипа сезона ќе ја носи и резервната опција на дресови со сини нијанси.
Source

Share