Резултат од последниот натпревар на Меѓународниот турнир во Добој. Еурофарм Пели…

Резултат од последниот натпревар на Меѓународниот турнир во Добој. Еурофарм Пелистер со пораз го заврши натпреварот против ППД Загреб и заврши на шестата позиција.
Source

Share