Се огласија и Чкембари пред натпреварот од ракометната Лига на Шампиони: ,,Нег…


☘️📢 Се огласија и Чкембари пред натпреварот од ракометната Лига на Шампиони:

,,Негативните импресии и нервозата добиени од шарлатантското издание на одредени ракометари и стучниот штаб сеуште не стивнуват. Потребен е уште поголем притисок, за да му стани јасно кој дрес го носат и со чии нерви си поигруват. Со оние кои ги пратат илјадници километри и жртвуват голем дел од своето време и активности, за оние кои одделуват високи суми на пари од својот скромен фамилијарен буџет со цел да го пратат својот клуб.
Ваков пристап не е прифатлив, гневни сме и лути. Но тоа не не спречва во нашата намера. Среда одиме уште појако, среда го покажваме нашиот инает и менталитет.
Рк.Е.Пелистер-Рк.Киелце-20:45ч.
Собирот започнува од 19:30ч пред Офицерски, од таму ќе можите да си набавите и карти.”

🔥 СРЕДА СИТЕ В САЛА !
Source

Share