Сите како еден, во еден глас за нашиот шампион! На собирот кај офицерски (16:30…


Сите како еден, во еден глас за нашиот шампион!

На собирот кај офицерски (16:30ч.) ќе се продаваат карти за Чкембарската трибина.

БИТОЛА Е СПРЕМНА ЗА ДА ПРИРЕДИ ПЕКОЛНО ДЕРБИ!
Source

Share