Следен натпревар кој Пелистер го игра е против екипата на ФК Скопје во рамките о…

Следен натпревар кој Пелистер го игра е против екипата на ФК Скопје во рамките од 8. коло на ВМФЛ. 🏟 Стадион Петар Милошевски – Битола
⏱ 14:00
📅 08.10.2023 #ЗеленоБели #самоПелистерсамоБитола
#АјдеПелистер
Source

Share