Стојановски: Ова може да биде одличен старт да добиеме силен противник во Битола и да ја започнеме серијата победи

Стојановски: Ова може да биде одличен старт да добиеме силен противник во Битола и да ја започнеме серијата победи.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

Стојановски: Ова може да биде одличен старт да добиеме силен противник во Битола и да ја започнеме серијата победиSource

Share