Темелкоски: Спремни сме за надигрување со Аеродром, верувам во победа на Тиквеш

Нашиот тим во 2 коло игра во гости во с.с. Јане Сандански Скопје кај новајлијата во супер лига, тимот на РК АЕРОДРОМ.

САБОТА 16.09.2023
15:00 часот

Темелкоски: Спремни сме за надигрување со Аеродром, верувам во победа на ТиквешSource

Share