Утре во шестото вонредно коло од машката ракометна супер лига ја пречекуваме еки…


Утре во шестото вонредно коло од машката ракометна супер лига ја пречекуваме екипата на РК Скопје. Собирот за овој натпревар кој воедно и е загревање за она што следи во недела е во 18:30 часот пред источниот влез на спортската сала Јасмин. Нашите ракометари имаат биланс од пет победи во исто толку натпревари. Понеси шал и дојди на исток да прославиме уште една заедничка победа!

Ајде Тиквеш играј храбро победи за нас!
Source

Share