Утрешниот натпревар помеѓу двете првопласирани екипи ФК Пелистер и ФК Беса го пр…


Утрешниот натпревар помеѓу двете првопласирани екипи ФК Пелистер и ФК Беса го прави натпреварот поинтересен за домашната публика која се очекува во голем број да даде поддршка за сцојот тим. За утрешниот натпревар свои изјави дадоа Сашо Велјановски кондициониот тренер и искусниот Благоја Љамчевски.
Source

Share