ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! КК Пелистер Битола би сакал да ја извести јавноста дека но…

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

КК Пелистер Битола би сакал да ја извести јавноста дека нов Извршен Директор на клубот е Филип Ивановски.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:
https://ekipa.mk/filip-ivanovski-nov-izvrshen-direktor-na-kk-pelister/
Source

Share