ВИДЕО: Најмладиот кинески екипаж досега отиде во вселената со „Божествениот брод“ – USB.mkНајмладата кинеска екипа астронаути досега се упати кон кинеската вселенска станица отворајќи го патот за новата генерација „тајконаути“ да ги исполнат амбициите на својата земја за истражување на вселената. Вселенското…

Текстот ВИДЕО: Најмладиот кинески екипаж досега отиде во вселената со „Божествениот брод“ е превземен од USB.mk.Source link

Share