ВИКЕНДОТ ИСПЛАНИРАН… УТРЕ СОБИР 11:30ч. Одиме на уште едно гостување на исто…

ВИКЕНДОТ ИСПЛАНИРАН👊🏻☘🍇… УТРЕ СОБИР 11:30ч.
Одиме на уште едно гостување на истокот, фудбалско уживање со 2 навивачки групи! СИТЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА☘
Source

Share