ВО ЈАДРОТО НА ВУЛКАНОТ… Недела нова утакмица под Тумбе – Кафе ПЕЛИСТЕР – Ск…


ВО ЈАДРОТО НА ВУЛКАНОТ…🔥☘
Недела нова утакмица под Тумбе – Кафе
ПЕЛИСТЕР – Скопје 14ч.
Потребна е силна поддршка | СИТЕ НА СТАДИОН!
Собир 13ч. пред влез.
Source

Share