Во рамките од 9. коло во ВМФЛ, нашите “ЗеленоБели” во Сабота ќе се сретнат со ек…

Во рамките од 9. коло во ВМФЛ, нашите “ЗеленоБели” во Сабота ќе се сретнат со екипата на ФК Арсими од Чегране.Натпреварот ќе се одигра во 14:00 часот.
#ЗеленоБели #НапредПелистер 🍀
Source

Share